Prijs 90.00 Euro €
Categorie Bakfietsen
gepubliceerd datum Januari 19, 2019
Bekeken 306
Land Netherlands


Het luik is een schuifpaneel wat wordt gemaakt van het hout van uw bak. Het kan het instappen makkelijker maken voor uw kind of hond.

Bakfiets.nl Luik voor in de zijkant van de bak


Het luik is een schuifpaneel wat wordt gemaakt van het hout van uw bak. Het kan het instappen makkelijker maken voor uw kind of hond. Wordt geleverd met duidelijke montagehandleiding en alle bouten en moeren.Geschikt voor: Cargobike Long Bakfiets.nl gebruikt enkel onderdelen van de beste kwaliteit. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met toeleveranciers binnen en buiten de fietsindustrie.Veel onderdelen en accessoires worden speciaal voor Bakfiets.nl geproduceerd. U kunt uw Gargobike upgraden met diverse opties en accessoires.Hiermee is uw Cargobike nog meer op uw wensen afgestemd.Gratis verzendingKlik op onderstaande link om het product te bekijken en te bestellen:


Conditie:NieuwNaam: Outdoorspeelgoed


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Babyschaal bakfiets
   Babyschaal bakfiets
   Bakfietsen - Utrecht - 20.00 Euro €

   1 schaal voor in de bakfiets. Ik gebruikte deze voor in de Johnny loco bakfiets. Kan vastgezet worden met de riempjes van je bankje.

  • zadel aan stuurbuis
   zadel aan stuurbuis
   Bakfietsen - Utrecht - 46.00 Euro €

   Zadel voor aan het stuurbuis. Bakfiets.nl Zadel aan stuurbuisGratis verzendingKlik op onderstaande link om het product te bekijken en te bestellen:

  • dekzeil Cargobike short
   dekzeil Cargobike short
   Bakfietsen - Utrecht - 50.00 Euro €

   Afdekzeil voor een Cargobike kort. Wordt compleet geleverd met montage materiaal. Verkrijgbaar in drie kleuren. Bakfiets.nl dekzeil Cargobike shortZorgt dat uw bak schoon en droogt blijft. Wordt compleet geleverd met montage materiaal.Bakfiets.nl geb...


   
  verkoper:


  Outdoorspeelgoed

  Lokatie: Zuid-Holland, Rotterdam, Netherlands


  Generated in 0.099479913711548 ms