Prijs 265.00 Euro €
Categorie Mercedes-Benz-onderdelen
gepubliceerd datum September 14, 2016
Bekeken 304
Land NetherlandsEen longlife automatische versnellingsbakolie? En die hoeft nooit vervangen te worden?? De fabrikant en uw dealer zeggen dat dat inderdaad zo is!Maar het feit wil dat juist door vervuiling van de automaatolie (o.a. door slijtage) oliekanalen verstopt raken en de lamellen vervuilen.
Tevens neemt de kwaliteit van de olie gedurende de jaren en de gereden kilometers af.Dit zorgt in het begin voor lichte onjuistheden in uw automatische transmissie, en zal uiteindelijk zorgen voor een mechanische schade waardoor een peperdure revisie niet te voorkomen is.

Vervang daarom de automaatolie op tijd om problemen te voorkomen!


Alleen zal het handmatig wisselen van de automaatolie niet voldoende zijn! Dit omdat hierbij oude olie in de leidingen, koppelomvormer en warmtewisselaar achter blijft. Dit zal zich dan mengen met de nieuwe olie. Ook zal vastzittend vuil in de automaat achter blijven.
Wat zult u merken van de reiniging/spoeling van de automaatbak?


1. Het reinigen en spoelen van de automaat, koppelomvormer en warmtewisselaar moet men voornamelijk zien als een voorzorgsmaatregel om problemen gepaard met een dure revisie te voorkomen. 
2. Na het gehele proces kunt u er zeker van zijn dat de olie in uw automaatbak voor de komende 100.000km weer goed zijn werk zal doen.
3. Maar ook, klappen in versnellingen, overmatig slippen bij schakelen of accelereren, stoten, vertraagd oppakken bij overschakelen, bonken bij het in de versnelling zetten en zelfs noodloop meldingen, problemen waarbij slechte of verkeerd afgevulde olie of vervuiling uiteindelijk de boosdoener was, deze problemen kunnen zich echter ook bij mechanische fouten voordoen. 
Prijs afhankelijk van model,


De genoemde prijs voor Mercedes is incl. reiniging, spoelen en afvullen ca. 12 liter automaatolie (Mercedes/Fuchs), filter, pakking, ca. 2 uur arbeid en BTW.


Voor de modellen met een 7G automaat geldt een meerprijs vanwege het benodigde filter en een ander type benodigde olie

Wij vervangen altijd het (olie)filter van de automaat en gebruiken hierbij geen imitatie filters of spuiten het oude filter af met remreiniger (wat het papierenfilter kan doen oplossen).


Wij gebruiken uitsluitend de Duitse Fuchs olie, Fuchs is al sinds begin 19e eeuw huisleverancier van olie bij Mercedes! Wij gebruiken geen goedkope (universele) olie om de winstmarge te verhogen. De kwaliteit van de olie is essentieel voor de levensduur van uw automaatbak.Intensief reiniging,

Wij maken gebruik van de Duitse Ingenieur Tim Eckardt methode, deze reinigingsmethode onderscheid zich van de bestaande amerikaanse powerflusch methodes die veelal niet geschikt zijn voor de fijn gevoelige Europese automaatbakken.
De ing. Tim Eckardt intensief reiniging zorgt ervoor dat uw automaat weer zo schoon als nieuw is van binnen, de reiniging is wetenschappelijk bewezen onschadelijk voor de pakkingen enz het rapport hiervan vind u op onze website.
Wilt u uw automaat alleen laten flushen met olie dan kan dit natuurlijk ook bij ons tegen een lager tarief.
Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken wij staan u graag te woord.Automaat-spoelen.nl (onderdeel van Tunex Automotive BV)
Industrieterrein het Goor


Brede steeg 12
7041 GV 's-Heerenberg


Tel:  0314-667360
Fax: 0314-668595

Tunex® Automotive BV ligt direct aan de snelweg A12 op ca. 15 minuten vanaf Arnhem.Reistijden vanaf Rotterdam ca. 1 uur, Utrecht 50 min, Amsterdam 1.20 uur, Eindhoven 1 uur, Apeldoorn 45 min.

Naam: Automaat-spoelen.nl


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Rvs Bumperbescherming bumperbeschermer Mercedes Vito W447
   Rvs Bumperbescherming bumperbeschermer Mercedes Vito W447
   Mercedes-Benz-onderdelen - Nieuwkoop - 94.95 Euro €

   Bumperstrip Bumperlijst bumperbeschermer bumper beschermer instaplijsten dorpellijsten dorpelstrips dorpel strip nieuwe vito w447 v klasse v-klasse bumper  lijst Bescherm uw achterbumper bij in en uitladen van uw kofferruimte.Bumperbeschermers zijn e...

  • Top Trekhaak Mercedes 190 GOEDKOPE TREKHAKEN!
   Top Trekhaak Mercedes 190 GOEDKOPE TREKHAKEN!
   Mercedes-Benz-onderdelen - Nieuwkoop - 119.00 Euro €

   Nieuwe vaste trekhaak voor: Mercedes Benz 190 serieModel: 4 deurs SedanBouwjaar: vanaf 1983 tot 1993Maximaal trekgewicht : 1500 kgMaximale kogeldruk : 75 kg De trekhaak is compleet met:-alle bevestigings bouten en moeren,-een duidelijke bouwtekening,...

  • MERCEDES A | hondenrek, bagagerek op maat pasklaar | NIEUW
   MERCEDES A | hondenrek, bagagerek op maat pasklaar | NIEUW
   Mercedes-Benz-onderdelen - Boxmeer - Gratis

   Speciaal op maat gemaakte hondenrekken/bagagerekken voor vervoer van huisdieren of losse spullen in de kofferruimte van uw auto met originele pasvorm! HONDENREKKENSHOP.nl biedt op maat gemaakte rekken aan om uw hond, maar ook uw bagage veilig te verv...


   
  verkoper:


  Automaat-spoelen.nl

  Lokatie: Noord-Holland, Heemstede, Netherlands


  Generated in 0.050565004348755 ms